List/Grid

Tag Archives: Ambasada e Amerikes

Ambasada e Amerikës do të ndihmojë Muzeun në Manastir

Ambasada e Amerikës do të ndihmojë Muzeun në Manastir

Nëpërmjet shoqatës “Miqtë e muzeut”, ambasada e SHBA-ve do të do ndihmojë muzeun e alfabetit në Manastir. Përfaqësues të ambasadës vizituan të mërkurën muzeun e alfabetit dhe u njohën nga… Lexo më gjërësisht.. »

151 total views, no views today