List/Grid

Tag Archives: Ambasador

Maqedonia provokon Shqipërinë

Maqedonia provokon Shqipërinë

Emërimi i Vele Trpevskit, për ambasador të Maqedonisë në Tiranë,është provokim ndaj Shqipërisë dhe nuk ndihmon në forcimin e raporteve mes dy vendeve, vlerëson opozita maqedonase. “Emërimi i Trpevskit në… Lexo më gjërësisht.. »

227 total views, 1 views today