List/Grid

Tag Archives: Ambeta Toromani

Kledi Kadiu kapet mat në plazhet e Sardenjës me Ambeta Toromanin

Kledi Kadiu kapet mat në plazhet e Sardenjës me Ambeta Toromanin

Ata shpesh janë komentuar se janë miq dhe gjithmonë kanë preferuar të shijojnë pushimet së bashku. Këtë radhë Kledi Kadiu dhe Ambeta Toromani kanë preferuar të udhëtojnë në Kosta Smeralda… Lexo më gjërësisht.. »

161 total views, no views today