Ekstaza të përdoret në mjekimin e leukemisë

Droga e njohur e klubeve, ‘ecstasy’, në të ardhmen mund të ndihmojë në luftën kundër kancerit të gjakut- leukemisë, limfomave dhe mielomës. Hulumtimet kanë treguar se qelizat e gjakut reagojnë ndaj disa substancave psikotrope. Kjo do të thotë se versioni i modifikuar i amfetaminës, i njohur si MDMA në qarqet shkencore, mund të forcojë për 100 herë efektin e barnave që të shkatërrojnë...