List/Grid

Tag Archives: AMOLED

Fillojnë para-porositë për Nokia N9

Fillojnë para-porositë për Nokia N9

Adhuruesit e modelit të ri të Nokia N9 do të jenë me siguri të kënaqur ta dinë se modeli i tyre i preferuar i telefonit tashmë ka filluar të shitet… Lexo më gjërësisht.. »

161 total views, 1 views today

Nokia lanson modelet 600, 700 dhe 701 me Symbian

Nokia lanson modelet 600, 700 dhe 701 me Symbian

Nokia ka njoftuar se së shpejti do të lansojë modelet e reja të telefonave të mençur, përkatësisht tri modele të reja – Nokia 600, 700, dhe 701, që bazohen në… Lexo më gjërësisht.. »

126 total views, 2 views today