List/Grid

Tag Archives: analisti

A duhet shqiptarët të paguajnë tatime?

A duhet shqiptarët të paguajnë tatime?

Qeveria e Maqedonisë vazhdon me sponsorimin e maqedonasve dhe diskriminimin e shqiptarëve në të gjitha fushat. Rasti i fundit ishte kur me paratë e taksapaguesve shqiptarë u pagua udhëtimi i… Lexo më gjërësisht.. »

147 total views, no views today

Marrëveshjet “pa përmbajtje”

Marrëveshjet “pa përmbajtje”

Përmbajtja e marrëveshjeve të fundit të arritura në bisedimet Prishtinë – Beograd nuk është sqaruar, jo vetëm për opinionin dhe mediat, por edhe për subjektet politike dhe institucionet, thonë përfaqësues… Lexo më gjërësisht.. »

163 total views, no views today