List/Grid

Tag Archives: Andjol Ismaili

Kapen shpërndarësit e drogës ne Lushnje

Kapen shpërndarësit e drogës ne Lushnje

Policia e Gjirokastrës ka sekuestruar gjashtë kilogramë marihuanë dhe ka arrestuar Andjol Ismaili, (26) dhe Stavri Nallbani, (27) që të dy banues në Lushnjë, të cilët kanë pasur drogën në… Lexo më gjërësisht.. »

144 total views, no views today