List/Grid

Tag Archives: Andorra

Andorra njeh pavarësinë e Kosovës

Andorra njeh pavarësinë e Kosovës

Principata e Andorrës zyrtarisht ka pranuar pavarësinë dhe sovranitetin e Republikës së Kosovës, duke rritur numrin e njohjeve në 76. Konfirmimi zyrtar është dërguar në Ambasadën e Republikës së Kosovës… Lexo më gjërësisht.. »

161 total views, no views today