Martohet në Xhami, ambasadori gjerman në Tiranë

Kryetarja e Kuvendit, besimtarja katolike nga Shkodra, Jozefina Topalli vë shami dhe shkon në xhaminë kryesore të Tiranës për të marrë pjesë në ceremoni martesore të një katoliku gjerman me një vajzë myslimane nga Libia. Duke dhënë kështu një shembull të tolerancës dhe harmonisë fetare në Shqipëri. Protagonist i dasmës është Andreas Nothelle, një kristian katolik, i cili...