List/Grid

Tag Archives: Andrej Zhernovski

Të gjithë në punë, deputetët në pushim

Të gjithë në punë, deputetët në pushim

Edhe pse e hëna është ditë punë për të gjithë, kjo nuk vlen për deputetët të cilët i kanë lidhur festat dhe vazhdojnë me pushimin dimëror deri më 10 janar…. Lexo më gjërësisht.. »

198 total views, no views today