Ora e mençur e Samsung, muajin e ardhshëm?

Samsung do ta prezantojë orën e saj të mençur të emërtuar Galaxy Gear gjatë muajit të ardhshëm. Ora e re e Samsung do tu mundësojë përdoruesve të saj të bëjnë thirrje telefonike, të shfletojnë internetin, të shkëmbejnë emaila, dhe shumë funksione tjera të ngjashme, thonë disa burime të afërta me kompaninë e madhe jug-koreane. Galaxy Gear do të mbështetet në platformën...

Viber i ri për iOS dhe Android

Shërbimi i famshëm i porosive tekstuale, por edhe thirrjeve zanore, Viber, sot ka lëshuar disa funksione të reja për përdoruesit e Android dhe iOS. Risitë e sjella nga shërbimi i famshëm përfshijnë edhe krijimin e “doodles” – porosive të reja të cilat ju mund t’i vizatoni sipas dëshirës tuaj, dhe më pas të njëjtat t’i ndani me kontaktet tuaja të preferuara. Në versionin...

Në dhjetor, Samsung del me Galaxy Xcover

Samsung Galaxy Xcover, i cili është një model “i fortë” i telefonit të Samsung që bazohet në Android, ishte paralajmëruar gjatë muajit të kaluar, ndërsa tani duket se i njëjti do të vijë së shpejti edhe në tregun evropian, përkatësisht në Mbretërinë e Bashkuar prej muajit dhjetor. Telefoni më i ri i kompanisë jug-koreane, përkatësisht Samsung Galaxy Xcover është i certifikuar...