List/Grid

Tag Archives: Andy DJ

Flori ia bën ‘bam’ në Kosovë

Flori ia bën ‘bam’ në Kosovë

Flori Mumajesi këngëtar dhe producent me famën dhe ndoshta produktin më të madh kreativ në vend, vjen sërish në vëmendjen tonë jo vetëm falë këngëve të bukura që mbajnë firmën… Lexo më gjërësisht.. »

299 total views, no views today