List/Grid

Tag Archives: anetaret

Shikoni si reagon kur i thonë se i vie era e keqe gojës (VIDEO)

Shikoni si reagon kur i thonë se i vie era e keqe gojës (VIDEO)

Anëtarët e komisionit të X-Factor Tulisa dhe Garry, kanë hasur në një keqkuptim ku ai i thot koleges se i vie era keqe gojës saherë që flet, respektivisht era duhan…. Lexo më gjërësisht.. »

184 total views, no views today