List/Grid

Tag Archives: angazhuan

Shqiptari i Kosovës dhe i Kumanovës, që u angazhuan ta vrasin Hitlerin

Shqiptari i Kosovës dhe i Kumanovës, që u angazhuan ta vrasin Hitlerin

Abdullah Musliu (Petrovci) nga Ferizaj, kishte mbaruar Medresenë e Shkupit. Kishte bërë shkollë edhe në Rusi, ndërsa fliste shqip, italisht, turqisht, gjermanisht e serbisht. Ishte komunist idealist, por më vonë… Lexo më gjërësisht.. »

186 total views, no views today