Zanfina Ismajli së shpejti me këngë të re

Zanfina Ismajli, pavarësisht se është e angazhuar me koncertet shumta, gjen kohë për të punuar edhe në këngën e re të saj, e cila do të jetë një këngë verore. “Aktualisht jam e angazhuar në koncerte nëpër Kosovë si dhe duke punuar për këngën e re. Projekti i radhës është ende duke u punuar, sepse kënga është në fazën e finalizimit. Pas saj vjen në radhë klipi tamam...

Albumi i ri i Dafinës vjen këtë verë

Dafina Zeqiri është shumë e angazhuar gjatë këtij muaji me koncerte, obligime familjare, teksa punon edhe në kompletimin e albumit, i cili me gjasë do të vijë paralel me ditët e nxehta të verës. “Këto ditë jam më shumë e angazhuar rreth koncerteve dhe mbrëmjeve të ndryshme, ndonëse të gjithë muajin mars nuk e kam të ngarkuar me koncerte, për shkak se mamin e kam pak sëmurë,...