List/Grid

Tag Archives: angel petkovski

Kjo është e vërteta e vrasjes së Angellit, sipas familjarëve të Naserit dhe avokatit!

Kjo është e vërteta e vrasjes së Angellit, sipas familjarëve të Naserit dhe avokatit!

Anëtarët e familjes së Naser Eshtrefit, si dhe avokati mbrojtës, Rubin Dvojakov, për gazetën Koha kanë pohuar se arma me të cilën është vrarë i ndjeri Angel Petkovski, është arma… Lexo më gjërësisht.. »

177 total views, no views today

Naseri është vetëmbrojtur, thika ka qenë e Angelit të ndjerë

Naseri është vetëmbrojtur, thika ka qenë e Angelit të ndjerë

Thika me të cilën është therë për vdekje 19vjeçari Angel Petkovski, ka qenë e tij, dhe ai paraprakisht disa herë e ka therë Naser E. Kështu ka thënë për gazetën… Lexo më gjërësisht.. »

184 total views, no views today