List/Grid

Tag Archives: Angela Martinit

Blerim Destani zgjedh Eliza Dushkun dhe Lorik Canën për imazh të “Rend& Black”

Blerim Destani zgjedh Eliza Dushkun dhe Lorik Canën për imazh të “Rend& Black”

“Red&Black”, kompania e re e xhinseve pronë e aktorit të njohur Blerim Destani, pas angazhimit të Angela Martinit, Hasna Xhukiçit dhe Emina Çunmulajt si imazh për të reklamuar xhinset e… Lexo më gjërësisht.. »

566 total views, 2 views today