List/Grid

Tag Archives: Angela Merkel

Islami është pjesë e jona!

Islami është pjesë e jona!

Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel e pyetur në një mbledhje ku merrnin pjesë rreth 7 mijë anëtarë të partisë së saj për rëndësinë e islamit në Gjermani tha: “Po, ai… Lexo më gjërësisht.. »

153 total views, no views today

BE-ja i thotë JO Serbisë sot

BE-ja i thotë JO Serbisë sot

Angela Merkel do ta mbajnë fjalën. Kancelarja e Gjermanisë do të refuzojë dhënien e statusit të kandidatit për Serbinë. Agjencia franceze e lajmeve Franc Presse ka parë konkluzat e samitit… Lexo më gjërësisht.. »

120 total views, no views today

Giulia, emri i vajzës së çiftit Sarkozy

Giulia, emri i vajzës së çiftit Sarkozy

Carla Bruni, Zonja e Parë e Francës, ka sjellur në jetë një vajzë ditë më parë, ndërsa ajo është pagëzuar nga çifti presidencial francez me emrin Giulia. Foshnja e cila… Lexo më gjërësisht.. »

136 total views, 1 views today

Femrat më të pushtetshme në planet

Femrat më të pushtetshme në planet

Revista “Forbes” publikoi listën me 100 femrat më të pushtetshme të planetit. Dhjetë vendet e para janë monopol i grave që vijnë nga bota e politikës dhe ajo e biznesit…. Lexo më gjërësisht.. »

151 total views, no views today