List/Grid

Tag Archives: Anila

“Big Brother 5?, puthen treshe Meti, Anila dhe Gentjana!

“Big Brother 5?, puthen treshe Meti, Anila dhe Gentjana!

Banorët e Big Brother 5 bazhdojnë lojën e tyre brenda në shtëpi. Ermali dhe Françeska u puthën mbrëmë. Ata u përkëdhelen dhe ngacmohen për një kohë të gjatë. Të gjithë… Lexo më gjërësisht.. »

338 total views, no views today