List/Grid

Tag Archives: Anisa Avdylaj

Austri, asnjë gjurmë nga shqiptarja e zhdukur para dy muajve

Austri, asnjë gjurmë nga shqiptarja e zhdukur para dy muajve

Ngjarje shumë e rëndë për fëmijët. Ajo ishte përgatitur të shkojë në punë dhe nuk u kthye më kurrë. Që nga 16 tetori i këtij viti, kamerierja Flora Avdylaj (28)… Lexo më gjërësisht.. »

260 total views, no views today