List/Grid

Tag Archives: Anisa Dema

Ëndrra amerikane e aktores shqiptare Anisa Dema

Ëndrra amerikane e aktores shqiptare Anisa Dema

E vendosur në Nju Jork është një prej artisteve të reja në botën e filmit që kërkon të ecë në botën amerikane dhe më tej. E angazhuar në disa role… Lexo më gjërësisht.. »

170 total views, 1 views today