List/Grid

Tag Archives: Anisa Zani

Ja si duket pa uniformë, policja më e bukur shqiptare! (Foto)

Ja si duket pa uniformë, policja më e bukur shqiptare! (Foto)

Anisa Zani është një ndër femrat më të bukura në Shqipëri, në radhët e policisë. 23-vjeçarja nga Gjirokastra ka një përvojë pune katërvjeçare në Policinë e Shtetit dhe tash ka… Lexo më gjërësisht.. »

840 total views, no views today