List/Grid

Tag Archives: Anita Bitri

Anita Bitri

Anita Bitri

Anita Bitri u lind në Sarandë, më 8 Janar 1968 në një familje intelektuale. Të gjithë admironin tiparet e ëmbla dhe të bukura të kësaj fëmije ëngjëllor. Edhe pse ishte… Lexo më gjërësisht.. »

233 total views, no views today