List/Grid

Tag Archives: Anita Haradinaj

Genta Ismajli shan në koncert

Genta Ismajli shan në koncert

Këngëtarja  Genta Ismajli ka marrë pjesë në një koncert për Ramush Haradinajn, por duke qenë se performoi playback dhe teknika e audios pati disa probleme, ajo nuk u përmbajt dot… Lexo më gjërësisht.. »

852 total views, 1 views today

Anita Haradinaj lind fëmijën e tretë

Anita Haradinaj lind fëmijën e tretë

Bashkëshortja e ish-kryeministrit dhe kryetarit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinja, Anita Haradinaj, të hënën ka lindur fëmijën e tretë, të cilin e kanë pagëzuar Trim. Me rastin… Lexo më gjërësisht.. »

259 total views, 1 views today