List/Grid

Tag Archives: Anjeza Shahini

Anjeza Shahini bashkëpunon me një gjerman

Anjeza Shahini bashkëpunon me një gjerman

Anjeza Shahini është e angazhuar me realizimin e dy këngëve të reja, e para një duet dhe e dyta këngë e saj. Kënga në duet titullohet në gjermanisht “Kastanien”, dhe… Lexo më gjërësisht.. »

186 total views, 1 views today

Si i humbën kilet dhe ndryshuan karrierën këngëtaret, e njohura!

Si i humbën kilet dhe ndryshuan karrierën këngëtaret, e njohura!

Normale, vjen makijazhi, pastaj lahet dyshemeja,gatuhet gjella, bëhet makijazhi sërish dhe në fund në xhiro. Por nga kilet e tepërta nuk vuajnë vetëm shtëpiaket, por dhe disa prej emrave më… Lexo më gjërësisht.. »

311 total views, no views today