Për çfarë gënjejnë më shpesh femrat

Ekzistojnë fshehtësi të cilat femrat duan t’i mbajnë për vete dhe asnjëherë nuk do t’i ndajnë me partnerin. Shkencëtarët amerikanë i kanë zbuluar sekretet më intime të femrave duke anketuar në mënyrë anonime 700 femra, ndërsa kanë fituar rezultate mjaft interesante për atë që femrat më së shpeshti e gënjejnë partnerin: Për numrin e meshkujve me të cilët kanë fjetur Femrat...