List/Grid

Tag Archives: anti spiunazh

Ja kush është shqiptari i arrestuar dje në aksionin anti-spiunazh në Shkup

Ja kush është shqiptari i arrestuar dje në aksionin anti-spiunazh në Shkup

Ixhet Abdiu është shqiptari i vetëm që u gjet në grupin 22 anëtarësh që dyshohet nga ana e Ministrisë së Brendshme për spiunim, mashtrim, nënçmim dhe lidhje kriminale. Kjo ministri… Lexo më gjërësisht.. »

177 total views, no views today