List/Grid

Tag Archives: antiplumb

Shpiket lëkura që nuk e shpon as plumbi

Shpiket lëkura që nuk e shpon as plumbi

Peri i cergave të merimangës mund të përdoret për të prodhuar jelekë të blinduar, që të ‘mbrojnë nga plumbi’. Prodhimi i këtyre jelekëve tanimë po eksperimentohet dhe është në rrugë… Lexo më gjërësisht.. »

170 total views, no views today