List/Grid

Tag Archives: Anton Nue

Korabi së shpejti me “S’ka me dy lugë”

Korabi së shpejti me “S’ka me dy lugë”

Korab Shaqiri gjatë një bisede  ka treguar se kënga e tij më e re titullohet “S’ka me dy lugë”, me muzikë dhe orkestrim nga vetë ai ndërsa me tekst të… Lexo më gjërësisht.. »

113 total views, no views today