List/Grid

Tag Archives: antonime

Gjuha Shqipe

Gjuha Shqipe

Hyrje Gjuha shqipe sot flitet në Shqipëri dhe jashtë kufijve të saj në Kosovë, në territorin ndërmjet Shkupit, Gostivarit, Tetovës dhe Dibrës, në Preshevë, në Bujanovc dhe në Medvegjë, në… Lexo më gjërësisht.. »

771 total views, no views today