Alma e “Big Brother”: Pa Antonion ndihem si peshku pa ujë

Alma sapo ke hapur një butik tëndin. Përse pikërisht kjo zgjedhje? -Sepse që e vogël kam qenë gjithmonë e tërhequr nga moda, kam punuar për të! Jam e çmendur pas veshjeve, kërkoj gjithmonë të dukem thjesht, por bukur dhe me gusto. Kohët e fundit kam marrë shumë e-maile ku më përgëzonin për veshjet dhe shijen në të veshur gjatë qëndrimit tim në shtëpinë e “Big Brother”,...