List/Grid

Tag Archives: anulimit

As metodologjia dhe as ligji s’do ti nxirrte më pak shqiptarët

As metodologjia dhe as ligji s’do ti nxirrte më pak shqiptarët

Një ndër shkaqet e anulimit të regjistrimit të popullsisë ka gjasa që të jetë edhe numri i ulët i maqedonasve të regjistruar. Qindra qytetarë të Llabunishtit, Velesit dhe Dollnenit të… Lexo më gjërësisht.. »

213 total views, no views today