List/Grid

Tag Archives: anulohet

Anulohet turneu i All Saints

Anulohet turneu i All Saints

Turneu britanik i grupit të vajzave “All Saints” së bashku me grupet e famshme të viteve të nëntëdhjeta, “East 17” dhe “Let Loose”, është anuluar. Grupi i ribashkuar i vajzave… Lexo më gjërësisht.. »

240 total views, no views today