List/Grid

Tag Archives: anuluar

Rihanna anulon koncertin, shtrohet në spital

Rihanna anulon koncertin, shtrohet në spital

Këngëtarja Rihanna e cila është aktualisht nëpër turnetë në vendet skandinave, ka anuluar një koncert në Suedi për shkak të gripit. Rihanna papritmas është dërguar në spital për infuzion, dhe… Lexo më gjërësisht.. »

187 total views, 2 views today