List/Grid

Tag Archives: Apple iOS 6

Versioni i ri i Apple Maps huton përdoruesit

Versioni i ri i Apple Maps huton përdoruesit

Sistemi i ri i Apple iOS 6, ka futur një version të ri të Maps, aplikaicon ky i cili deri tani në iPhone dhe pajisjet tjera iOS ka qenë i… Lexo më gjërësisht.. »

128 total views, no views today