List/Grid

Tag Archives: ardhmëria euroatlantike

Nga zgjedhjet varet anëtarësimi në NATO dhe BE

Nga zgjedhjet varet anëtarësimi në NATO dhe BE

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) Filip Riker në takimin me kryetarin e Rilindjes Demokratike Kombëtare (RDK) ka dërguar mesazh të fuqishëm se nga rrjedha e zgjedhjeve të… Lexo më gjërësisht.. »

118 total views, no views today