List/Grid

Tag Archives: Ardit Pone

Arrestohen shtatë shqiptarë në SHBA

Arrestohen shtatë shqiptarë në SHBA

Një bandë gjobëvënësish ka përfituar shuma të mëdha përmes kredive dhe kërcenimeve për klientët e lokaleve të tyre. Ndërkohë që FBI-ja ka mundur që të shkatërrojë këtë bandë dhe të… Lexo më gjërësisht.. »

219 total views, no views today