List/Grid

Tag Archives: arit

E sulmojnë në shtëpi dhe i vjedhin 60 euro

E sulmojnë në shtëpi dhe i vjedhin 60 euro

Policia e Kosovës njoftoi se një femër ka raportuar në Polici se dy persona të panjohur, të maskuar kanë hyrë në shtëpinë e saj, duke e sulmuar fizikisht i kanë… Lexo më gjërësisht.. »

164 total views, no views today

Ryva Lokaj, përgjegjëse për arin e vjedhur

Ryva Lokaj, përgjegjëse për arin e vjedhur

Prej vitit 2007 Ryva Lokaj (1967) ishte përgjegjëse për dhomën e dëshmive në stacionin policor në Pejë. Kishte katër çelësa të kësaj dhome, të cilët i mundësonin hyrjen pa kufizime… Lexo më gjërësisht.. »

210 total views, no views today