List/Grid

Tag Archives: Arizona

Shkatërrohet rrjeti i drogës ne Arizona

Shkatërrohet rrjeti i drogës ne Arizona

Autoritetet amerikane deklarojnë se kanë shkatërruar një rrjet masiv droge të drejtuar nga një kartel meksikan në Arizona. Në total 76 të dyshuar janë arrestuar dhe sasi të mëdha droge… Lexo më gjërësisht.. »

156 total views, 2 views today