Huliganët plagosin me thikë një vajzë shqiptare

Huliganët sërish kanë sulmuar një nxënëse të Shkollës së mesme “Dimitar Vllahov”. Kësaj radhe viktimë e tyre ka qenë nxënësja e vitit të dytë, Arlinda Bajrami. Në një deklaratë për mediat, ajo ka thënë se është goditur me thikë në fytyrë dhe trup duke i shkaktuar lëndime të rënda. Gjithçka thotë se kishte ndodhur pasi që i kishte mbaruar orari i mësimit, kur papritmas...