List/Grid

Tag Archives: Arlon

E rreh të bijën, sepse e dashuronte kosovarin

E rreh të bijën, sepse e dashuronte kosovarin

Në Arlon të Belgjikës është duke u zhvilluar një proces gjyqësor kundër një kosovari, i cili ka rrahur dhe ka tentuar ta vrasë vajzën e tij, për shkak se ajo… Lexo më gjërësisht.. »

209 total views, no views today