List/Grid

Tag Archives: Armata

Më mirë pa ushtarë, se të jenë shqiptarë

Më mirë pa ushtarë, se të jenë shqiptarë

Armata e Republikës së Maqedonisë (ARM) më mirë punon me mungesë të 1200 ushtarëve profesionist dhe oficerëve, sesa këtë shifër ta plotësojë me shqiptarë. Për të mbërritur përfaqësimin e bazuar… Lexo më gjërësisht.. »

297 total views, no views today