List/Grid

Tag Archives: Armatosura

Përplasje mes shqiptarëve nga Kosova e Shqipëria

Përplasje mes shqiptarëve nga Kosova e Shqipëria

Betejë me armë në zonën e Institutit në kryeqytet. Dy grupe përplasen dhe në fund tentojnë të zgjidhin gjithçka me nxjerrën e armëve. Për fat nuk ka të plagosur, ndërsa… Lexo më gjërësisht.. »

215 total views, no views today

Atentat i armatosur ndaj Gafurr Adilit

Atentat i armatosur ndaj Gafurr Adilit

Sipas njoftimit të Zëdhënësit Politik të Forcave të Armatosura (AKSH&SKSH), Kryetari i Frontit Demokratik të Bashkimit Kombëtar Shqiptar u sulmua nga persona të maskuar dhe të armatosur. Konfirmohet se Adili… Lexo më gjërësisht.. »

208 total views, no views today