List/Grid

Tag Archives: armeve

Supremja vërteton dënimin për një rast të narkotikëve

Supremja vërteton dënimin për një rast të narkotikëve

Trupi gjykues i përbërë nga dy gjyqtarë të EULEX-it dhe tre vendas, i kryesuar nga një gjyqtar i EULEX-it, në Gjykatën Supreme i ka refuzuar si të pabazuara të gjitha… Lexo më gjërësisht.. »

155 total views, no views today