List/Grid

Tag Archives: armiq

Blero dhe Duffy nga miq shndërrohen në armiq

Blero dhe Duffy nga miq shndërrohen në armiq

Blero dhe Duffy miq? Kjo mund të ketë ndodhur kohë e kohë më parë. Mësohet se Blero dhe Duffy nuk flasin më prej kohësh, madje i shmangen njëri-tjetrit sikur të… Lexo më gjërësisht.. »

192 total views, no views today