Harxhohen 200 mijë euro për të “mallkuar”shqiptarët

Aranzhmani i udhëtimit dhe qëndrimit atje kushton 400 euro për person, ose 200 mijë euro për të gjithë tifozët. RDK kërkon ti jepet fund harxhimit të parave për qëllime joproduktive dhe konflikt nxitëse Shkup, 4 prill – Qeveria ndau edhe 200 mijë euro për tifozët e Hendbollit të cilët veç më janë të njohur për ofendimet dhe sharjet që i bëjnë kundër shqiptarëve. Të premten...