List/Grid

Tag Archives: Arnold Schwarzeneger

Giuliano, 6-vjeçari më i fortë në Botë

Giuliano, 6-vjeçari më i fortë në Botë

Giuliano Stroe dhe vëllai i tij 4-vjeçar Claudiu, jane dy femije rumune që stërviten me pesha 2 orë në ditë. Babai i tyre Iulian kërkon që fëmijët e tij t’i… Lexo më gjërësisht.. »

167 total views, no views today