List/Grid

Tag Archives: arratisurit

Tre të arratisurit nga burgu tentojnë kufirin me Greqinë

Tre të arratisurit nga burgu tentojnë kufirin me Greqinë

Policia e Korçës ka dhënë detaje për operacionin e kërkimit për tre të dënuarit që ndodhen ende në arrati. Sipas policisë, dyshohet se Gëzim Toma, Reiz Haxhiraj dhe Eduart Lulo… Lexo më gjërësisht.. »

263 total views, no views today