List/Grid

Tag Archives: arrestimeve

Tiranë, protestë kundër arrestimeve në Maqedoni dhe Serbi

Tiranë, protestë kundër arrestimeve në Maqedoni dhe Serbi

Organizata “Lëvizja Shqipëria e Re” të hënën do të organizojë një protestë paqësore në Tiranë, me moton “Në mbrojtje të vëllezërve, motrave dhe nënave tona shqiptare në Maqedoni dhe Preshevë”…. Lexo më gjërësisht.. »

179 total views, no views today