Maqedoni, ‘Alfat’ kanë ndaluar 277 persona

Njësia e posaçme mobile policore, “Alfa” gjatë muajit të kaluar ka arritur që të ndalojë dhe arrestojë 277 persona, për kryerjen e veprave të ndryshme penale. Sipas njoftimit të bërë, muajin e kaluar nga ky njësit janë legjitimuar 644 persona, janë kryer 80 kontrolle të makinave dhe kontrolle tjera. Për pjesëmarrje në rrahje dhe sulme fizike janë ndaluar 7 persona, për nënçmim...